Påskhelgen

Det har varit en trevlig påsk med kalas hos oss och hos föräldrarna i Tyresö. Det är kul att träffas och prata.

I förrgår var hostan hanterbar, men igår och i natt var det irriterat. Jag lär få dras med den ett tag. En fördel är att tillståndet mellan vaken och sovandes ger väldigt bra programmeringsidéer.

Idag gick påsklöpet 55 eller 65 km. Hade planerat att vara med, men med hostan hade det varit onödigt dumt.

Idag har vi tränat. Ulla försökte slingra sig från träningen med alla logiska argument som finns men jag är en motvikt mot sådant och vi kom ut. Jag gick Kaninrundan motsols och Ulla sprang rundan medsols. Det gick väldigt dåligt för Ulla. Efter 5Km anslöt hon sig till mig och vi promenerade tillsammans. Jag gick 9 Km och Ulla 5Km+5Km.

Under promenaden behövde jag inte hosta. Har läst på lite om rekommendationer angående hosta och löpning.

Imorgon ska jag äntligen till jobbet igen. Jag har haft samma mardrömmar som under lärarstrejken 1989 när vi var lockoutade från skolan och fick bevaka tidningarna för att se när vi kunde komma tillbaka.

Team Fakta