Andra förkylningsdagen

Igår var jag helt utslagen till kl 14. Då kändes det som febern hade gått ned, den var då på 38,9 grader. Tog en Ibumetin för att få ned febern, åt lite matlåda och drack nästan två liter kolsyrad lättdryck. Det gjorde skillnad, febern gick ned en grad. Medan jag drack allt detta i små klunkar tittade jag på TV om flygkraschen i Frankrike eller vankade lite oroligt. Kroppen känns obekväm.

Ulla sprang en kaninrunda igår. Hon tycker att det går dåligt att springa. Det blev ca 21 min på drygt 3 Km. En bra tid med tanke på de två extrema uppförsbackarna som finns på den banan.

Vi håller distans, hon får absolut inte bli förkyld innan Connemara. Ulla har jobbat över idag och ska jobba tidigt imorgon. Jag fixade middagen med lax i ugnen.

Febern är borta och halsonten har kommit. Det är i alla fall skönt att slippa febern, den tar på krafterna. Kroppen får mycket energi och vätska för att slåss mot förkylningen.

Team Fakta