Ny vecka.

Hej! Nu är jag tillbaka på banan igen. Det har blivit lite tunt med fritiden den gångna veckan. Jag har gått och lagt mig före Bolibompa för att orka upp på morgonen. Nu tror och hoppas jag att den här veckan ska bli lite lugnare och att jag ska slippa så mycket övertid. Konstigt, men för 10/15 år sedan kunde jag jobba på det här sättet vecka efter vecka utan att gå i sank, nu strandar jag fort som tusan. Undrar varför?

Tänkte till och med försöka få till ett par träningspass nu i veckan. Skulle sitta bra inför Karlstad. Peter har kört på bra på morgonen, sprungit från mitt jobb till sitt jobb. Han ska ju köra Balaton och behöver mängdträning. Jag skulle vilja vara med jag med men det går inte jag klarar inte det så det känns bra att jag håller ställningen här hemma istället.

Ny vecka nya tag.

Team Fakta