Lite träning idag med

Äntligen sovmorgon. Vi åkte till gymmet och Ulla började springa. Jag tog mig an ben och bål med alla övningar jag har på lager. Blandade styrka med balans och rörlighet.

Ulla hade ingen toppendag. Kroppen gör ont och det påverkar ambitionen. Men hon sprang i alla fall och det blev 30 minuter. Hon fick oväntat sluta för något i ena foten hakar upp sig. Jag har försökt knåda upp fötterna så hon är redo för träningen i morgon. Det är på helgerna hon kan träna. Veckodagarna är bara arbete.

Vi har anmält oss till Skövde Ultrafestival. Jag ska springa 24 timmars och Ulla ska springa 6 timmars. Vi besökte Skövde Ultrafestival 2010. Då sprang både Ulla och jag 24 timmars. Fem år sedan, så det är absolut hög tid att ta sig an ett nytt 24 timmars.

Och så har vi betalt Balaton idag. Jag ska dit och springa runt Balatonsjön i Ungern, 195 Km uppdelat på fyra dagar. Det är inte så övermäktigt varje dag men sammantaget är det en tuff resa. Det finns många inplanerade lopp i år att träna inför där Balaton och Skövde blir de tuffaste, i alla fall på pappret.

Team Fakta