Julkänning.

Att julen rycker allt närmare har väl inte undgått någon. Så i dag har jag fått min beskärda del av julstämning. Jag har köpt julklappar och tittat på alla dekorationer som är upp satta i Solna Centrum. Nu kan jag tycka att det är mysigt med tomtar, glitter och kulor, men i oktober var jag inte lika begiven på det.

När vi var på zoo för att köpa lysrör till akvariet passade vi på att köpa granen. I år blev det en silvergran, lagom hög och vid för en gång skull. Vi brukar ha en förmåga att hitta en av dom största och inse att vi har svårt att komma fram till sängen när den väl är på plats.

Peter har känning under knät och får inte träna ännu på ett tag. Han får i första hand se till att vara hel till Årets sista långpass, det är ju inte så länge innan den går av stapeln.

Team Fakta