Löparmåndag

Ulla jobbar kvällspasset den här veckan. Då har hon sin fritid innan lunch och kunde åka till gymmet och springa 10 Km på ca 70 min.

Jag jobbar som vanligt och hade min fritid på eftermiddagen. Sprang från jobbet vid Zinken till Sjöberg. Det gick väldigt bra och det var ett flyt i steget som jag inte upplevt på ett och ett halvt år. Sprang 20,0 Km på 1.51.59 tim. Enda problemet är att jag får skav i hålfoten. Det är det enda som bekymrar mig inför Balaton. Förra året var fötterna inte speciellt bildsköna och hemska att gå på.

Det är lite svårt att variera banan när jag måste runda Mälaren antingen vid slussen eller Västerbron, och sedan ska jag till Edsviken. Idag blev det Slussen och jag följde banan för Årets sista långpass förutom att jag sprang in vid KTH och tog bakvägen fram till Universitetet.

Det började struligt på Ullas jobb med maskinkrångel, men sedan kunde de få fram en massa böcker. Det är en konst att få maskinen att göra som man vill när pappret är ett levande material.

Jag har haft start på en ny tvåveckorsplanering. Löst ett par uppgifter, och testat några uppgifter som lösts av mina lagmedlemmar. Vi testar varandras jobb innan det går vidare till projektledaren.

Team Fakta