Träningsdag

Idag har både Ulla och jag tränat. Ulla började jobba kl 6 idag så jag hängde med och sprang från hennes jobb till mitt jobb.
Jag tror jag löste ett spännande problem någonstans på långholmen. Det är lätt att tänka abstrakt när man är i dvala.
Kom till jobbet efter 1.33.17 tim och 13,9 Km. Efter dusch och frukost kunde jag börja jobba kl 8.

Idag har jag jobbat med automatiska ordrar till en prenumerationsservice. Har också gjort klart en omdirigeringsfunktion. Tittar man på tex woman/shoes så omdirigeras man till den webshop som passar bäst för det land man befinner sig i och får då kvinna/skor. Det är väldigt kul att ta fram lösningsförslag och sedan slöjda fram dem så de fungerar.

Ulla skulle sluta kl 15 idag men fick jobba över. Hon kom i alla fall iväg till gymmet och sprang 6 Km på 42.30 min.

Team Fakta