Igång igen

Den här veckan har jag cyklat till och från jobbet. Det är skönt att kunna röra på sig igen efter förkylningen.
Jag var på jobbet kl 6.30 imorse och hade då tid att byta styre på cykeln. Det blev väldigt bra. Nya styret gör att jag kan sitta mer upprät.

Har gjort klart några jobb idag. Att göra klart ett jobb tar betydligt längre tid än att ”typ” vara klar. Lämnar man vidare ett jobb som är typ klart så kommer det ofelbart att återvända när det är som mest olämpligt.

Slutade tidigare idag och nyttjade lite innestående övertidstimmar. Det är toppen med flexibla arbetstider. Jag kan börja jobba kl 7 och andra i teamet börjat helst kl 9.30. Jag jobbar på världens bästa arbetsplats.

Har uppdaterat årets sista långpass. Två löpare ställer upp som farthållare, fler behövs så om du kan tänka dig att vara med i en fartgrupp så är det mycket välkommet.

Jag har gjort lite drastiska saker idag. Jag kör Linux och kan lätt spärra webadresser så jag inte kan surfa till kul webbsidor som jag lätt kan fastna på. Så nu tänker jag inte följa katten Maru på youtube.

Jag har även plockat ut Windows-hårddisken. Så det blir inga spel och ingen Netflix. Varför? jag vill frigöra tid för att kunna skapa och lära utan distraktioner.

Marsvinen får gröt gjord på havregryn och havtornsjos. Det är rikt på C-vitamin och mycket populärt bland gnagartjejerna.

Team Fakta