Kryckanpass.

I morse var det lite kallt om öronen när vi cyklade till jobben vid 6-tiden. Men man vaknar i alla fall och det känns bra att få fart på kroppen och knoppen.
Sedan var det dax att cykla hem och köra ett Kryckanpass. Först intervaller 4 stycken, det gick bra men jag hade motvind. Sedan var det kort backe, där blev det 6 stycken. Backen var ganska knölig efter allt regnande i går, det var djupa fåror. Sist men inte minst långbacken, 4 stycken.  Ett bra pass som jag hoppas ska ge lite krut under skorna till Spånga 6h.
I går åt Peter ett plommon, enligt etiketten var det kravmärkta plommon men vad hjälpt det. Han fick en rejäl allergiattak.  Halsen svullnade och han lät som Kalle Anka. Som tur var fick han inte svårt att andas. Jag undrar hur det hänger i hop med Kravmärkt, för när han äter frukt som kommer här i från kollo har han inga problem. Är dom så nyttiga som dom påstår?