Ultra Runt Stockholm 45 Km 2014

Härligt med semester, då går det att springa långpass på en vanlig vardag.
Annica, Ulla och jag startade från Rinkeby kl 9. Förbi Ursvik och rundade Brunnsviken nära vattnet. Jag körde i tofflor och fick några kännbara stenar under fötterna. Det är en väldigt varm dag. Vi stannar och plaskar i Brunnsviken. Jag kan gå ut i vattnet, jag har ju badtofflorna på mig.

Fortsätter genom Tekniska högskolan och har matstopp vid T-bana Tekniska. Här brukar vi ha matstopp. Testade en jättegod vegetarisk wrap. Vi fortsatte Valhallavägen och svalkade oss i SVTs fontän. Rundade Berwaldhallen och körde banan för Stockholm Ultra. Vi stannade på två ställen för att svalka oss i vattnet. Värmen börjar kännas för Ulla och Annica, gångpauserna blir längre.

Vi tar en paus innan Djurgårdsbron, toabesök och ett dopp i deras fontän, lite förvånade turister ser oss plaska. Vi springer Strandvägen och besöker Mc Donalds på Hamngatan.
Sedan genom Kungsan, förbi slottet och Gamla stan ned till Söder Mälarstrand. Lilla bron till Långholmen och upp på Västerbron. Genom Rålis och fram till den populära poolen där. Vi svalkar oss igen. Jag gör ett helt dopp, Skönt när värmen försvinner från kroppen. Det är vi och en mängd med småbarn som badar där,

Nu har vi gått mesta delen och vi fortsätter att gå Tranebergsbron, Alvik och vidare mot Brommaplan. Vi springer förbi hemma och kollar på väggen vi byggde igår. Ingalill hade redan målat den. Vi svalkade oss i kranen och fortsatte längs Bromma flygfält och stigarna, vägarna ända tillbaka till Rinkeby.

45,7 Km 7.22 timmar.

Ove visste precis vad vi behövde och stod där med tre vattenflaskor med vätskeersättning. Det var toppen.
Ove och Sabina hängde med till Rinkeby pizzeria och vi åt middag där.
Annica och Ulla var färdiga med löpning i varmt väder. Jag hade inte samma problem. Men det var en trevlig dag och en härlig tur.

Nu på kvällen har Ulla varit vimmelkantig. Hon har duschat för att kyla ned sig. Druckit massor men är ändå medtagen av löpningen.
Får hon sova svalt så mår hon bättre imorgon.

Team Fakta