Julkonsert.

I går var vi med Therese på en julkonsert. En Stilla jul med Anders Ekborg i Gustav Vasa Kyrka. En pampig kyrka som ligger vid Odenplan som har en akustik som lämpar sig väl för sång. Det var slutsålt, mycket folk och skön stämning. Det var en blandning av olika sorters sånger, en del som Anders hade med sig från sin barndom till en del nyare sånger. Men den som gav dom flesta ståpäls var nog i alla fall Hosianna, när han och kören tog i …. pampigt var ordet. Den är nog julen i ett nötskal för många. Mellan sångerna berättade han lite anekdoter om sig själv och sin barndoms jular. När det var dax att avsluta konserten kom det en man och klappade Therese på axeln och frågade om hon vill hjälpa honom med att dela ut blommor. Hon gick snällt fram till Anders och dom andra och gav dom deras blommor. Hon blev så snopen att hon inte hann bli nervös utan bara förvånad.

Efteråt var vi hungriga så vi gick och åt sushi. Therese berättade om sin Bodyfitnesstävlig som hon deltog i nu i december. Det är mer komplicerat att tävla i den grenen än vad jag kunde ana. Sedan var det dax för kaffe och kaka, något hon inte fått äta under tiden hon ”deffade”, men som nu var tillåtet igen. En skön avslutning på en bra dag.

Team Fakta