Mycket cykel idag

Ulla cyklade till jobbet idag på nya cykeln. Vi måste ta oss från Brommaplan till Bagartorp på något sätt och vi testar nu att cykla mot Solna centrum. Där är fullt kaos. Så har det varit i några år nu och kommer att fortsätta så i några år till.
Jag hänger med och cyklar bakom Ulla. Det blir 8,1 Km på 40.35 min.

Därefter cyklar jag till mitt jobb vid Zinkensdamm. jag tar Solnavägen, St Eriksbron, Kungsholmsstrand, Västerbron och vanliga vägen längs vattnet upp till Zinkensdamms IP.
Det blev 13,7 Km 42.48 min.

Idag har jag jobbat med en medlemsimport. Det har varit lite besvärligt att få till alla detaljer och specialfall och få det att fungera i olika miljöer. Jag har också fått möjlighet att assistera mina kollegor och supportavdelningen.

Ulla cyklade lite extra på eftermiddagen. Det gick inte att komma fram där vi cyklade imorse. Vägarna var omlagda men Ulla hittade runt ändå.
Det blev 12,3 Km 58.28 min

När jag skulle hem regnade det bra. Jag kunde verifiera att det gamla djungelordspråket stämmer:
-Den som inte monterar stänkskärmar på sin cykel får sitta i vatten och sörja.
Min nya cykel såldes till mig med slogan ”Snabbaste cykeln till jobbet utan bockstyre”. Det verkar stämma.
9,7 Km 27.55 min.

Team Fakta