Cykeldag

Det blev cykel till jobbet imorse. Ska inte fresta lyckan med mer löpning idag.
Cyklade på extra lätta växlar för att skona knäna, och lyckades få kedjan att låsa sig. Men det var snabbt fixat.
Det är lite längre till jobbet än det är hem eftersom jag cyklar runt Rålis och under Västerbron för att få så få rödlysen som möjligt.
10,0 Km 38.05 min.

Hade en enda inplanerad uppgift på dagordningen idag. På eftermiddagen hade jag loggat 2,75 timmar på den och gjort andra saker resten av tiden.
Svara på den här enkäten, var med på det här mötet, gör ett par lösningsförslag med estimat till imorgon, assistera teamet, assistera supporten, ta hand om de här två akutproblemen. Det är jättekul att få jobba med sin hobby. Jag känner mig säker i min roll.

Jag jagar tidstjuvar på jobbet. Att byta uppgift inkluderar alltid en startsträcka. Ska testa att vara mindre flexibel och bara byta uppgift om den är klar eller att jag jobbat oavbrutet minst en timma på uppgiften. Tanken är att jag får mer gjort genom att minska antalet onödiga startsträckor.

Det blev cykel hem också. 9,7 Km 28.35 min. Hem är en betydligt lättare bana med mestadels nedförsbacke, ja förutom Västerbron och Tranebergsbron förstås.

Ulla har lyft flera ton med tungt papper idag och var väldigt trött på eftermiddagen. Det gick inte att mobilisera ett löppass för att toppa detta.
Jag har sett till att Ulla sitter still med Netflix och lilla Svea i knät.

Team Fakta