Löpning till jobbet

Hade förberett så det var bara att stiga i löparkläderna imorse och äta lite rostat och jogga iväg till jobbet.

Det var enkelt, det var stabilt, det var kul. Jag sprang från Sjöberg, Mörby C, Naturhistoriska, vägen som Vårruset går på, till Stadion, Valhallavägen, Berwaldhallen, Strandvägen, Slottet, Söders höjder med backen bakom Hilton, Mariatorget till jobbet på Rosenlundsgatan.
Det blev 20,08 Km 2.06.20 tim. Ett distanspass.

Åter igen inget långpass. Gårdarens pass på 2.28 tim var inte heller ett långpass. Min gräns för långpass går vid 2.30 timmar. Ska se om jag kan få in ett långpass i helgen. 🙂
Tror det gick så bra för jag hade druckit extra mycket igår kväll. Det var stor skillnad i känsla sista biten jämfört med söndagens pass som var OK fram till 18 Km.

Vi har vägt marsvinen på en digital brevvåg. Eva 355 gram, Blomma 419 gram, Chilla 440 gram och Matronan Matilda hela 753 gram. Matilda är mycket marsvin.

Blommorna har kommit upp på kollo. Det är varmt och skönt ute. Jag röstar för att flytta ut till stugan bums och inte titta på vad vi brukar göra. Vi har visserligen inget vatten där men vi har en rejäl dunk med tappkran. Ulla vill vänta tills vi har riktigt vatten, men det är ju två månader kvar 🙁

Team Fakta