Lite träning

Sov lite längre idag, började inte programmera förrän 7.30.

Kom iväg efter frukost på ett löppass runt Edsviken. Det var lite regn i luften men inte så man blev blöt. Hade för mycket kläder på mig och fick korrigera efter 1 Km. Det var lite segt de första 3Km men sedan var det härlig löpning fram till 3Km kvar, då hade jag svårt att hålla löpningen igång. Totalt 22,3 Km på 2.28.14 tim. Hade nog gått bättre om jag haft med mig lite Coca cola och inte bara vatten.

Vi gick en kvällspromenad. 3,3 Km 40 min.

Medan jag överförde dagens pass til Garmin connect såg jag en penna jag känner igen, drog fram fler pennor och mitt skissblock. Wow, jag är helkass men det är jättekul. Började rita. Ulla blir alltid bekymrad när jag gör saker som jag inte brukar göra. Det är alltid det där med att prioritera vad man vill göra med sig tid.

Team Fakta