Snorig.

Nu börjar jag bli trött på mig själv. Ska jag aldrig få börja träna? Nu har någon mindre vänligt väsen stoppat taggtråd i min hals. Hoppas att jag inte ger Peter någonting olämpligt. Läkaren var inte helt nöjd med min hand så jag är sjukskriven även nästa vecka. Stygnen är borta men det går inte att belasta fingret. Eftersom mitt jobb är ganska tungt för fingrarna så måste dom få vila lite till.

Småttingarna har var och en sin egna mycket bestämda smak av vad dom tycker är gott. Det går inte att ge Matilda citronmeliss, då backar hon men rynkad nos. Om det däremot vankas basilika kommer hon som ett skott. Blomma föredrar paprika men vill inte ha morot. Jag trodde inte att marsvin skulle vara så olika som individer. Eva är lite som Lilla Nasse i Nalle Puh, hon kommer sist fram och ser ut att tänka – Hu så hemskt, tänk om det är något farligt, bäst att ta det försiktigt. Chilla far som en ulltuss runt i köket, fullfart i kurvorna och ser ut att älska att rivstarta på mattan, slira över golvet för att sedan ta avstamp mot väggen.

Team Fakta