Söndagskaffe.

Vi hade syrran och Buster här i dag. Buster skulle få se våra små damer och få att lära känna dom, att dom är familjemedlemmar. Jag satt på golvet med Buster i knät medan Peter släppte ut alla fyra. Jösses vad han var nyfiken. Han skakade i hela kroppen och pep ylade. Han har aldrig sett något liknande. Efter en stund blev han så trött att han måste gå i i min säng och sova. Vi får ta det lite varligt så dom blir vana vid varandra. Dom kommer att ses ganska ofta och då är det ju bra om det inte är så spännande. Det bästa är om dom inte bryr sig alls.

Jag tittade på Benjamin Syrsa´s jul medan jag cyklade i morse. Jag är barnsligt förtjust i gamla tecknade filmer. Det blev 2 mil på 50 minuter. Ett lagom morgonpass.

Peter skulle cykla nu i kväll. Han skulle se på någon film han med, fast inte tecknat, det är mer action för hans del. Nu blev det inte så, det var Så ska det låta på TV. Den här gången var det Galenskaparna i det ena laget. Dom är en helt obetalbar trio, som alltid bjuder på sig själva till hundra procent. Så det blev till att släpa ut cykeln till köket och sitta där och trampa. Det blev 3 mil på 59.42. Nytta med nöje alltså.

Team Fakta