Långpromenad.

Vi beslöt i går att vi skulle ha en gådag i dag. En längre promenad för att mina ben skulle få vila efter dom lite tuffare fartpassen på gymmet. Så i morse travade vi i väg, vi skulle gå till Kista. Men eftersom Peter är en hängiven stigfinnare skulle vi gå på vägar vi inte gått på förr. Det började regna , fast bara lite så vi stegade på. Nu blev det så att vi gick lite längre än vad som var tänkt. Vi kom ända till Silverdal. Där ville Peter att vi skulle gå genom kyrkogården och vidare till Kista´s Max restaurang. Sagt och gjort, väl där smakade det härligt med lunch.

Vi var ganska blöta med vi skulle gå hem i alla fall. Nu hade det slutat regna och det började klarna upp, solen tittade till och med fram. Väl hemma blev det en tur på 20 km. Jag vet inte om det var så mycket till vila för trötta ben men det var skönt att få frisk luft. Löpning på gym ger inte så mycket av den varan.

Vi har även gjort en lista över möjliga lopp under 2014. En del lopp har vi redan bokat och bestämt att vi ska köra. En del är bara lösa idéer eller önskemål, som skulle vara kul att göra. Det blev en diger lista med maror och ultror.

Alla kommer vi nog inte att genomföra men dom flesta är realistiska, vad det gäller vila emellan. Peter vill ha ultror och jag är mer för maror så 6h lopp är idealiska, då får vi båda som vi vill. En del är gamla klassiker och några är helt nya bekantskaper. Vi får ta ett lopp i taget och se vad det blir men det är kul att ha en gottepåse att plock ur.

Team Fakta