Promenad idag med

Idag gick vi en promenad för att kolla in Friends arena. Det är inget evenemang där idag och då är hela den delen av Solna i praktiken död. Det enda det är fart på i det området är vinden som kanaliseras bra mellan de höga husen. Vi gick vidare runt Råstasjön och upp Tottvägen där Ulla växte upp. Tog en hamburgare och tittade på hålet efter Råsunda stadion. Allt är rivet nu. Det blev 6,7 Km 1.40 timmar.

Vi har varit på nyårsaftonfika hos Ullas syster idag. Kul att träffas och prata.

Jag har anmält Ulla till Tallin marathon. De sa på jobbet att de skulle fixa anmälan till flera av oss på jobbet, men jag är inte med i startlistan än, och imorgon är avgiften höjd. Jag har även anmält Ulla och mig till Stadion marathon. Ulla tar halvmaran eftersom maxtiden på maran är 5.30 timmar.

Ett riktigt GOTT NYTT ÅR

Team Fakta