Lite löpning och ny telefon

DSC_0806Idag kom Kristina till Kollo. Vi tre sprang en lov från Brommaplan till Nockebybron, höger längs Mälaren, ut mot Norra Ängby och badet där vi åt glass innan vi fortsatte på Bällstavägen mot Bromma flygfält.
Kristina visade oss hur Pokemon Go fungerar och vi blev helt betagna av spelet.

Vi sprang längs Bromma flygfält. Vid golfbanorna försvann Kristina, hon hade sett slånbär, och bakom de taggiga slånbärsbuskarna fanns rikligt med hallon. Lite taggar kunde inte hålla henne borta från hallonen.
Dagens pass blev 11,3 Km 1.44.56 timmar. Det var längsta träningspasset som Ulla gjort i år. Hon kände av smärtan i lungorna men det var hanterbart och inte lika illa som för ett par veckor sedan. Lunginflammation tar tid att läka.

Kristina åkte till landet. Ulla och jag gick till El Giganten och skaffade en ny telefon till Ulla. Den telefon hon hade är två år gammal och var den första pektelefonen hon haft, en billig kraftlös sak. Nu blev det en Sony M5 vattentät telefon som klarar alla viktiga saker (Pokemon Go).
Och hela den kvällen hade jag att göra så övergången gick smidigt till Ullas nya telefon. Det finns mängder med inställningar man kan pilla på om man vill på en ny telefon.

Tanken var innan köpet att jag skulle använda min jobbtelefon även privat,och att Ulla skulle ta över min Sony Z3. Det beslutet blev bara mer och mer obekvämt eftersom det går emot mina principer att ha en absolut linje mellan jobb och privat. Nu kunde jag förpassa privat till privat och jobb till jobb. Väldigt skönt.

Team Fakta