Cykelträning

Nu är det bara en helg kvar med långpass innan det är dags för Stockholm Ultra 50Km/100Km.
Jag ska dra ned på löpningen och cykla istället.
Kom iväg strax innan kl 6 imorse och vi cyklade till Ullas jobb. 8,7 Km 32.19 min.
Jag fortsatte till mitt jobb 13,4 Km 44.48 min.
På eftermiddagen cyklade jag hem 9,7 Km 30.25 min.

En stor del av dagen har jag städat upp saker som inte gjorts rätt från början. För varje sådant elände man löser så blir det lite bättre. Vi har alla varit nybörjare.
Ett par timmar gav jag till en kollega så vi kunde diskutera lösningsförslag. Man vill ha en flexibel lösning som ger maximal kundnytta för minimal risk, utan omfattande behov av testning, och samtidigt inom budget. Det är ofta värt tiden att ta fram ett par förslag och sedan diskutera med andra utvecklare för att få fler vinklar på det hela.

Tittade in på Facebooksidan för Årets sista långpass. Det är 46 stycken just nu som satsar på att hänga med den 27 december. Det kommer att bli jättehäftigt.

Team Fakta