Löpningen igång

Det är semestertider och Ulla kunde sluta jobba efter ett par timmar. Hon tar hellre och går hem än att drälla kvar på jobbet.
Hon gick en långrunda idag med syrran och Buster, sedan sprang hon 4,2 Km på 26.16 min i lättviksskor.
Ulla har inte skrivit något om loppet vi sprang i söndags. -Kanske när det gått en tid. säger hon.

Jag joggade en kilometer igår men det dröjer några dagar till innan det känns meningsfullt att träna. Vi måste ändå börja snart för nästa tävling är Midnattsloppet om 10 dagar. Därefter är det två veckor till Tallin marathon.
Ingen av sträckorna borde vara något problem men det är ändå kul att kunna komma väl förberedd till loppen.

Jag har programmerat 9 timmar per dag måndag och tisdag, men idag gick jag hem efter 7 timmar. Skulle ha kunnat jobba mer, det finns att göra, men jag behöver göra annat också. Som att programmera till exempel, åkte direkt hem och fortsatte med mitt eget projekt.

Team Fakta