Intervall

Idag började vi dagen med intervallöpning. Totalt 5,5 Km på 44 min. Ulla gjorde 10 st 220 meters i ca 4.30 min/km tempo.
Jag gjorde 12 st 220 meters i ca 3.45 min/km tempo. Min plan var att göra exakt dubbelt så många men jag ordkade helt enkelt inte och det gjorde inte heller vänstervristen.

När vi sprang Hornstull-Järna i helgen värmde jag upp vristerna lite för mycket och hade ont i vristen de första kilometrarna. Idag kom det tillbaka när jag på ovant och klumpigt sätt sprang fort. Fotisättningen och tekniken är ganska dålig eftersom det var länge sedan jag gjorde teknikövningar. Vristen är bara lite trött nu.

Andningen var inget problem. Visst blev jag anfådd men det var benen som inte kunde springa fortare. Vi ska köra intervall igen men jag ska nog nöja mig med 10 upprepningar nästa gång. Ulla hade problem med andningen och började få ont i huvudet av syrebristen. Jäkla astma.

Vi har varit nyttiga idag. Ulla har planterat nya väster och fixat i trädgården. Jag har fixat en dörr och lite lampor. Jobbat lite på mitt projekt men mest läst.
Har nu läst två böcker om Harper Connelly. Grave Sight och Grave surprise. Kanske inte lika spännande som Sookie Stackhouse-böckerna, men helt klart intressanta. Ser fram emot att läsa de två sista böckerna i serien.

Team Fakta