Vårruset

Joggade från Brommaplan till jobbet vid Zinken på morgonen. 9,60 Km 54.19 min. En skön jogg, lätt att hålla farten uppe eftersom jag började dagen med gröt.
Jobbat med att avsluta ett par ärenden och fortsatt på en import av XML-filer. Tvi för XML-filer.
På eftermiddagen joggade jag från jobbet till Vårruset men det ganska dåligt. Stannade på 7Eleven på Valhallavägen och stärkte mig med en korv och dricka innan jag rundade Stadion och vidare genom grönskan. Här var det mängder med träningsgrupper ute.

Några sprang backintervaller. En grupp ungdomar på långintervaller, två olika grupper med Military training. Jag sprang mot Vårruset. Det blev 10,11 Km 1.04.29 tim.
En skön runda med några fina fartökningar.

Träffade laget innan start. Kristina, Annica, Ulla ska springa. Ove och jag är supporters.
Alla tre satte fina tider på 5Km. Kristina under 25 min (pers), Annica under 27 min (pers), Ulla under 30 min.

Vi körde hem Kristina och fortsatte mot Rissne McDonalds. Jag testade en Mc Wrap. Jag har ätit ofta på Mc Donalds men det är första gången jag ätit något där som faktiskt är gott. Kan rekommendera Mc Wrap. Har en med mig till lunch imorgon.

Team Fakta