Sol och löpning 20Km

Vi har tagit semester den här veckan för att ha ett träningsläger här hemma. Det passar bra nu när både Göteborgsvarvet och Stockholm Marathon är i faggorna. På programmet i dag stod det 20 km. Vi enades om att springa till Peters jobb för att hämta hem babyjoggern som stod kvar där sedan Peters senaste morgonjogg. Tur och retur skulle det bli en precis lagom runda. Jag var som vanligt lite tveksam om hur benen skulle reagera. Det har blivit 50 km i lördags och dryga 13 km i går. Vi gav oss i väg vid tio tiden, det var lagom varmt.

Till min stora förvåning var benen med på noterna redan från början. Det flöt på bra även över Tranebergsbron, sedan kom Västerbron även den gick galant. Vi hämtade vagnen och började kuta hemåt. Det hade blivit varmare men det var bara skönt. Ner för Tranebergsbron flög fan i mig och jag pinnade på så mycket jag kunde. En skön känsla att flåset inte satte stopp. Bort till Brommaplan och sedan hem. Det blev exakt 20 km på 2,28 tim. Det är jag nöjd med.

När det var dax att äta middag frågade Peter om vi inte skulle gå till Alvik och äta där. Jag var inte nödbedd, så vi gick dit åt en god pasta. Så vi fick en promenad på 7,8 km. Nu är det bara att ladda för i morgon, då står det 15 km på programmet.

Vi fick ett erbjudande om att boka biljetter till Magnus Härenstam´s enmans show på Intiman i höst. Jag var inte sen att nappa på det. Så nu har vi biljetter till i september. Det ser jag fram emot. Det är alltid en kul grej att gå på teatern.

Team Fakta