Tre S.

Sommar, sol och semester är tre S som är underbara. Visserligen börjar inte semestern förrän på måndag med det gör nog ingenting om jag tjuvstartar med att suga på den karamellen.

Vi ska till IKEA och köpa ett skåp så vi kan utvidga småttingburen. Jag ska lura Peter till att äta lunch där. Han lär inte vara särskilt svår att få med sig på det tilltaget. Jag är rädd för att min systerson har rätt, han känner mig allt för väl. När han såg att vi hade köpt marsvin sa han genast – Det slutar med att ni bor i en marsvinsbur. Huru rätt har du inte min kära Ove!

Men jag är rädd för att jag aldrig gör någonting normalt. Springa, ja visst, men inte några kilometer som dom flesta andra, nej långt ska det vara. Marsvin, ja visst, men inte ett par som dom flesta andra utan sex stycken, många ska det vara. Undrar hur det kommer sig.

Team Fakta