Fredag

Idag har vi jobbat korta dagar. Jag gick hem efter drygt 6 tim men har ändå jobbat mer än 40 tim denna vecka. Försöker hålla arbetstiden på en rimlig nivå.

Har fått ge råd till en uppstartslöpare som varit så tuff att han anmält sig till ett 24 Km terränglopp som går i sommar. Och så har jag suktat arbetskamraterna med en heldagslöpning ”Mc Donalds all in Stockholm”. Hamburgare, löpning och mingel. Får se framöver om några från jobbet vågar och vill haka på.

Vi var och handlade i Mörby centrum och fyndade en hel del kul. Jag är ett stort fan av spelet Command & Conquer 3. Har från insatta källor fått höra att 4an är värdelös, så mot bättre vetande köpte jag den för 29 kronor för det kunde det väl vara värt, men det var det inte.

Under veckan har jag jobbat med att skapa en exportmodul för att få ordrar i CSV-format. Inte allting är webtjänster, det används även kommaseparerade filer också. Och så har jag uppgraderat en shop från Magento version 1.3 till version 1.7.

Hemma har jag programmerat en hel del Javascript och kommit vidare med studierna i Magento. Borde gå och sova som Ulla gjort. Nattsömnen är inte så bra med hostandet.

Team Fakta