Förkyld

Hemresan igår från Budapest till Sjöberg var en pina. Jag hade frossa, var groggy och hostade. Satt hela resan med vinterjackan och de värsta vintervantarna på mig men blev inte varm. När planet gick ned kunde jag inte tryckutjämna ena örat. Vi fick snabbt ut väskorna och sa hej då för denna gången. Det har varit ett häftigt äventyr.Jag tog taxi hem. Ulla hade fixat mat så jag bara behövde värma. Satte mig och tittade på Miss Fishers murder mysteries på kanal9play. Programmet var spännande men jag mådde pyton. Genomled det och sov sedan två timmar. Tittade på tv i två timmar, minns inte vad jag tittade på men jag minns att jag hinkade oboj och mjölk i mängder. Frös. Sov en timma innan Ulla kom hem från kvällsskiftet.

Jag hade 39,4 grader igår kväll. Det förklarar frossan och vimsigheten. Natten till idag har varit blöt. Har svettats i mängder. Idag mår jag dåligt men är inte lika vimsig och har ingen frossa, det är ett framsteg. Just nu är tempen nere i 37,3 grader. Nu börjar det bli kallt igen – mer kläder.

 

Team Fakta