Nybadad.

Nu har vi sex små nybadade damer som sitter och tröstäter på salladen. Det var inte kul att stå i diskhon med vatten upp till magen och bli intvålad, men hårtorken föll där emot i smaken. Men det var nog skönt efteråt, att bli av med löst hår och få rena fötter.

Vi var i Ursvik i morse och körde ett första pass efter förkylningen. Det var precis så trögt som jag hade befarat, men skönt att ha det gjort. Slätan gick bra men i backarna vart det tungandat och vi fick gå en bit. Ja, Peter hade inte några problem men höll sig med mig vilket var skönt när det blev jobbigt.

Nu har syrran flyttat hem från kollo, vi blir kvar ett tag till. Snart stängs vattnet och då blir det ohållbart, man anar inte hur mycket vatten man gör av med förrän man inte har det. Så nu har vi plockat in utemöblerna för det lär inte bli så mycket utesittande längre, fast solen lyser är det för kyligt om kvällarna.

Peter är inne på sin sista vecka på sitt jobb, sedan väntar det nya jobbet med sina utmaningar. Han ser verkligen fram emot det, han har fått en nytändning. Spännande det ska bli.

Team Fakta