Snoran kommer och går

Ulla fryserJag har jobbat mycket den här veckan. Men i dag slutade jag klockan ett som det var tänkt. Skönt att komma ut när solen skiner och det är dagsljus. Man känner sig lite som en mullvad, går när det är mörkt, kommer hem när det är mörkt.
Jag hämtade Peter och åkte till låssmeden och hämtade våra nycklar. Dom är av sorten programmerbara. Det är tänkt att man bara ska ha tillträde till dom utrymmen som man har orsak att komma in i. För ett tag sedan slutade dom att fungera, så nu hoppas jag att jag kan komma in på vinden igen, det var ett tag sedan.
Kan ni gissa vart vi åkte sedan….jo, tro det om ni vill, vi åkte till zoo. En anemon, fem rörmaskar och två eldräkor. Rörmaskarna ser ut som en mask med en plym i ena änden, konstiga djur det finns i vår herres hage som mamma skulle ha sagt. Räkorna är det en farlig fart på, dom snor runt som skottspolar. Eftersom dom är illröda med vita prickar på så syns dom bra.

Peter är på bättrings vägen. Snoran har hejdat sig och han är inte lika blek om nosen längre. Där emot börjar min hals att visa illavarslande tecken. Känns som om jag har svalt en kaktus. Ska sova tills jag vaknar av mig själv i morgon och hoppas på att det bara är ett skrämskott.

Team Fakta