Julstök.

Det är skönt att vara ledig dagarna för jul. Hur det nu är så är det lite som ska göras och hinnas med. I går hade jag en julklappsköpardag, jag visste vad jag skulle ha och var i Solna Centrum när dom öppnade. Det var inte många där och det gick fort att få tag på det jag skulle ha. Visserligen har jag köpt en del på nätet och bara behövt hämta paketen i mataffären, men det var faktiskt kul att gå i affärerna, lyssna på julsångerna och titta på allt julpyssel i skyltfönstren, när man inte behöver stressa.

I dag var det matlagardagen. Jag brukar göra skinklådan och jansson dagarna före så dom får stå kallt och smaka till sig. Jag tycker att dom blir godare då när potatisen har tagit smak. Vi har en stor balkong som är inglasad, ett perfekt extra kylskåp för dricka och grönsaker. I morgon ska Peter och jag ha en lilljulsfton, vi ska ha lite plockemiddag och provsmaka skinkan. Peter jobbar även i morgon, det är mycket som ska vara klart för jul.

Jag passade även på att köra ett intervallpass. 10 gånger 40 sekunder med 20 sekunders vila mellan varje. Det gick riktigt bra, bara det att jag faktiskt gör det är ett stort steg framåt, Jag som verkligen inte gillar att köra fartpass utan hellre kör lite lugnare. Men med TSM har jag fått lite mer jäklar anamma och ska köra lite tuffare. Jag kom ca 140 meter på 40 sek. så Peter räknade ut att jag höll 4.37 tempo, helt klart godkänt för att vara mig.

Team Fakta