2018-10-09 Skippa det negativa

Vi tränade på gym under Frösundaleden. Jag sprang 5,4 Km på 30 minuter. TVn på gymmet berättar om en enig forskarkår hade skrivit i en ny FN rapport att det inte längre räcker att minska utsläppen, vi måste dessutom fånga in koldioxid och lagra den. TVn fortsätter med nyupptäckta säkerhetshål och integritetsöverträdelser, några mord, experter som pratar om återkommande extremväder, politiker som käbblar om regeringsbildning, Trump som drar sig ur Parisavtalet. Besöket på gymmet blev ett stort j-a depp. Jorden går under och vi ska alla dö, det finns ingen mening i någonting.

Vi avbröt träningen och satte oss i bilen och pratade om positiva saker istället.
Vi kan inte påverka miljön så länge de som har makten inte har viljan. Istället ska vi göra det vi tycker är kul, äta det vi vill ha och resa dit vi vill resa. Och viktigast av allt, vi ska inte prata om negativa saker som vi ändå inte kan göra något åt.

Vi var hos mamma och pappa och åt middag. Skönt att få träffa föräldrarna.

Team Fakta