Semester

Nu är arbetsdagen slut och semestern börjar. Det har varit ännu en kul dag på jobbet. Dagarna går fort när man har kul. Jag har härliga medarbetare, jag känner att jag bidrar även utanför mina uppgifter. Det är oerhört skönt att kunna ta beslut baserade inte bara på logik utan även på erfarenhet.

Mitt evighetsprojekt går framåt och vi har även hittat en bra levnadsmix med kaninerna. Jag gillar dem nu när vi ger varandra utrymme. Nu är de söta igen.

Det område som behöver förbättras är träningen. Där har vi planer som ännu inte startat. Det verkar som jag måste ta i med hårdhandskarna mot mig själv. Den här svackan börjar gå ut över min fysik. Skavanker jag kunnat hålla borta med träning gör sig nu påminda. Det går inte att ha det så här. Det är oansvarigt mot mitt framtida jag.

Team Fakta