Fixardag

Vi har skaffat hyvlat virke och plexiglas för att skapa dubbeldörrar in mot köket, datorrummet, sovrummet. Tanken är att vi fritt ska kunna röra oss samtidigt som vi begränsar var kaninerna kan härja. Kaninerna är då begränsade till endast zoo rummet, stora hallen och köket.

Kaninerna kan springa fritt i hela lägenheten och balkongen, men de är gnagare. Allt ska gnagas på. De försöker gräva genom golvet, även på plåtarna på balkongen. Det dånar. De älskar att gräva och har grävt upp tre stora odlingskrukor.
Lägger man något på golvet så blir det hål.

Kaninerna är rumsrena och klarar inte förändringar. Har man haft kanintoan på ett ställe så fortsätter de gå där oavsett om lådan står där eller ej. De har nu två ställen att gå på. Det var viktigare när de var yngre och behövde gå snabbt.

Men vi lever där också och vi måste trivas. Vi hoppas återta balkongen, sovrummet, datorrummet. Fixa ordning allt som är gnagt och inte släppa in dem igen utan översyn.

För tillfället har vi ytterligare en kaninhanne inneboende. Det komplicerar situationen eftersom hannarna inte får träffas. Han är dessutom inte kastrerad och får då inte träffa Abby Mari heller.

Killen heter Emil men jag glömmer det ibland och kallar honom för Elvis. Han är en riktig gos som vill upp i knät och bli klappad.

Team Fakta