Snö.

Nu har det vita från himmelen kommit och det åt pipan för tidigt. Snö ska vara runt jul inte i början av november. Fast det är full rulle på julen i affärerna och jag föll för en tomte i går. Kristina och jag var in en runda på Bergianska, bara för att titta, inte köpa. Nu blev det inte så! Jag hittade en orkidé, en guckusko så nu står den i fönstret med dom andra orkidéerna. Dom verkar trivas utmärkt där, det kommer nya blomstänglar hela tiden och till och med nya plantor i toppen på gamla stänglar. Även tomten kom med hem, det är inte en sådan där röd plasttomte som lyser utan en med riktiga kläder. Den ska få stå i hallen och hälsa välkommen hem.

Peter har känningar i benen efter i går. Inte så farligt men han sitter snällt still och mekar med datorerna. Jag har inte ens försökt att få ut honom på en promenad. Han fick en tankeställare i går, han måste vara mer förberedd fast det ”bara” är en mara. Ha med lite extra energigel eller godis. Nu är det den 17/12 som gäller men då är det inomhus. Så låt det snöa vi har det varm och skönt inne i hallen.

Team Fakta