En röd dag.

En skön Kristi Himmelsfärdsdag på er alla. Jag har jobbat i dag men Peter har varit ledig. Så han passade på att vara på kollo och göra klart för att flytta ut. Det är mer att göra än vad man tror, vattnet ska på och vintern ska vädras ut. Även om vi städar innan vi flyttar hem på hösten känns det som om det behövs fräschas upp. Jag började klockan 05.00 i morse och slutade 11.00, då åkte jag till kollo och hämtade Peter. Vi festade på kebab vid Bromma Blocks och köpte alspån till småttisarna.

På tal om Kristi Himmelsfärdsdag. När jag var liten så hyrde vi en stuga av en bonde. Dom var nog allt lite religiösa av sig, inte så att dom gick i kyrkan, men lite så där i allmänhet. Nu var vi där hela familjen och fikade. Tant Rut var världens snällast dam, en bondmora ut i fingertopparna, men inte van vid mitt sätt att tala. Så när hon frågade om jag visst vilken dag det var i dag svarade jag glatt – Ja det är kristiflygare, i dag tog han hissen upp till himmelen. Det visste jag säkert för det hade mamma sagt. Stackars tant Rut, jag undrar vad hon tänkte om 08 i allmänhet och mig i synnerhet.

Team Fakta