Ledigheten fortsätter

Igår spenderade jag mycket tid framför datorn och Facebook, samlade bilder, filmer, länkar. Ja allt jag kom över från Årets första långpass 2016.

Jag skrev också en lång text om hur man får en besökare att vilja vara med på ett event, och sedan hur man får många besökare. Jag gör saker mer eller mindre omedvetet med olika mycket eftertanke så det var lärorikt att skriva ned och förmedla detta. Sedan vet jag inte om mina metoder är de bästa eller ens bra men jag tror på dem, jag använder dem, och det är åtminstånde något att starta med för den arrangör jag skrev detta åt.

Vi bar upp allt från hyrbilen och tvättade ur den ordentligt innan vi lämnade tillbaka den på OKQ8 och vandrade hem igen 5,8 Km på 1.16 tim.
Ulla mår inte helt bra och har passat på att sova mycket. Min vrist lär inte bli bättre av sig själv så jag bokade tid på Access rehab efter uppmaning från mina vänner.

Nu ska jag ta en paus från Facebook. Jag har sagt upp NetFlix, stängt ute mig själv från många populära siter såsom Youtube. En site som jag kommer att spara så länge som jag inte spenderar för mycket på den är TED talks och UR. Senast lyssnade jag på Dr Rosling på URPlay.
Och när du vill upptäcka världen på egen hand så kan du göra det med gapminder och får samma sorts statistik som Dr Rosling använder. Finns till Windows, Mac, Linux.

Idag har vi varit på återvinninsstationen med toma skumtomtelådor, och på Coop för att panta lådor med PET-flaskor. I övrigt tar vi det lugnt. Ulla vill plugga engelska men måste sova istället.

Team Fakta