GOD JUL.

 

wpid-wp-1450948436655.jpegGOD JUL!

I dag är det en dag fylld av aktivitet. Först till Ove och Annica på lunch med mycket babbel, det är toppen kul. Sedan till Peters mamma och pappa för fika och mer babbel, även det är jättekul. Sedan till syrran för att ha en julkväll och vänta på att tomten ska komma med paketen, spännande värre. Peter har haft svårt att inte försäga sig hela veckan.

wpid-wp-1450948524997.jpegI går satt jag och väntade på ett paket som skulle komma med Post Nord för andra gången. Ja just för andra gången, första gången kunde dom inte leverera för att porten var låst. Så i går skulle dom komma mellan 10.00- 12.00 och göra ett nytt försök. Tror någon att det lyckades? Inte f*n kom det något paket inte. Så vid 18-tiden började vi spåra paketet den här gången hade dom visserligen levererat, men till fel ställe. Dom hade ställt av det på en firma någonstans. Tur i oturen är att det bara var alspån till småttisarna, så det blir ingen rengöring i dag som det var tänkt. Värre hade det varit om det hade varit något viktigt som måste ha kommit till idag.

Nu på morgonen testade Peter och jag vad vi har för sockervärde i blodet. Enligt Vårdguiden ska man ha mellan 4 och 6 i värde när man är fastande. Peter har 4,9 och jag 5,0 så det är jag nöjd med.

Team Fakta