Morgonrutiner.

Vi börjar få en viss rutin nu på morgonen jag o småttingarna. Först ska dom ha sin frukost medan Peter o jag äter våran. Sedan ska vi ta det lite lugnt en stund tills det är dax för mig att gå eller springa en runda. När jag kommer hem sitter alla sex damerna på parad och väntar på sitt gräs. Går det inte tillräckligt fort så skriks det i högan sky, var är vårat gräs???? Sedan inträder en total hängivelse åt att tugga, tugga och tugga, ingenting får störa den andakten som färskt gräs skänker små marsvin. Då passar jag på att äta min lunch, kanske inte lika andaktsfullt men ändå. Sedan är det hög tid att göra mig redo för att åka till jobbet och damerna tar sin lunchslummer.

Nu är vi helt solo här ute på kollo, alla har dragit upp sina bopålar och flyttat till stan. Visst kan jag förstå dom för det är ganska mörkt nu om kvällarna. Snart stängs vattnet och då flyttar vi också, det blir troligen till nästa helg. Då har halva oktober gått och då kan det vara på tiden att få toan inomhus.

Team Fakta