Inspiration

Inspiration kommer från många håll. Det som motiverar mig bäst är att umgås med människor som sprider positiv energi.

Jag blir inspirerad av Annica. Hon är så entusiastisk och drar med andra löpare så de också kommer ut på äventyr. Och hennes resa från den hon varit till den hon är idag är också mycket inspirerande.

Jag blir inspirerad av Kristina. Det är kul att se hennes löparglädje när nog överraskar sig själv med att klara mer än hon trodde var möjligt.

Jag blir inspirerad av Ulla. Hon har sådan passion för löparresor. Jag ser hur hårt hon jobbar för att klara marathonloppen. Trots svårigheter och motgångar sparkar hon på burken och stiger ut på banan igen och igen.

Det finns många människor jag träffat som inspirerar mig, skulle kunna göra listan lång.

En person som de flesta känner igen från många actionfilmer är Arnold Schwarzenegger. Jag visste att han hade en kroppsbyggarkarriär innan skådespelarkarriären, jag visste att han korats till Mr Olympia och att det är svårt att bli etta där, men det är först nu när Arnold förklarar vad som behöver göras som jag inser vilket arbete han lagt ned.

Team Fakta