Vilodag från träningen

Idag tar vi en vilodag från träningen för att kunna prestera bättre på lördagens långpass.
På T-banan till jobbet började jag titta på en cachelösning i den plattform jag utvecklar, jag slutade inte förrän kl 8 och hade då löst det.
Redan vid 9-tiden lyckades jag knäa ett bord så illa att knät började göra ont. Träffade skivan mitt på ledbandet mellan knäskålen och benet. Vet inte om det är bra eller dåligt.
I det här läget så ska man inte massera, inte tänja och inte belasta. Jag lyckades undvika allt det men på eftermiddagsmötet satt jag och värmde knät och masserade lite ytligt. Det tog i alla fall bort obehagskänslan.

Ulla slutar tidigt på fredagar. Hon är effektiv och hinner med en massa grejer bara hon får ett par timmar extra. Hon gjorde Aroniakola, det är gott och väldigt sött av henne.
Vi skulle köra Vasaloppsspinning på söndag i Mörby gym, men redan innan knäproblemet så beslutade vi att avanmäla oss. Vi har inte tillräckligt med sadelnötning bakom oss och vi behöver istället mer löparkilometrar inför säsongen.

Jag har knåpat med materialförvaltning och fortsatte med det på kvällen. Mina gamla löparskor ser för eländiga ut men kan duga som extraskor.
Jag sprättade upp bakkappans söm och stred med allt klister innan plastbiten i bakkappan var frilagd och kunde med stor möda avlägsnas med en polygrip.
Sedan sydde jag ihop bakkappan och reparerade de nednötta partierna. Innersulan däremot är oblattunn och måste bytas ut.