Morgonjogg

Joggade till jobbet i morse från Ullas jobb i Bagartorp (Friends arena) till mitt jobb vid Zinken.
13,85 Km 1.20.13 tim. Det kändes riktigt bra. Jag minns nu att jag valde höger vid statshuset och sprang antagligen över Västerbron eftersom jag kom till jobbet.

Har jobbat med felsökning i frontend. Systemet med events i javascript är en dålig idé. Man kan tycka det är bra att komponenter är separerade från varandra men det går att göra utan att man tappar spårningsmöjligheterna. Har även rensat upp bland tracking scripts hos en kund. Och börjat bryta ned en uppgift på detaljnivå, ska skapa automatiska ordrar för en prenumerationsservice.

Nu på eftermiddagen kunde Ulla titta på sitt favvoprogram ”Lyxfällan”, och även ”Lyxfällan – Vad hände sedan”.
Jag tipsade Ulla om alla pensionsinbetalningar som gjorts av mina och hennes arbetsgivare genom åren, till olika företag, att de eventuellt kan flyttas för att få lägre avgifter. Så nu sitter Ulla och bläddrar i pärmar med pensionspapper sedan flera år tillbaka och gräver uppgifter vad som kan göras.

Team Fakta