Nattligt fotrally.

Första natten hemma var ingen lyckad tillställning. Både jag och småttingarna var lite stissiga. Vi åkte hem med dom i två transportburar och släppte sedan in dom i sin nya extra stora bur. Den är tre meter lång, dom tittade mycket förvånat på alla nya saker. När det sedan var sovdax visste ingen var dom skulle sova. Så stora delar av natten ägnade alla sex till att ha fotrally runt i buren. Hur så små djur kan låta så mycket är mig obegripligt. Jag försökte sätta tre i vardera änden i varsitt hus. Nej, det var inte populärt. Snart var rallyt i full gång igen. Det slutade med att jag fick sätta i öronproppar för att kunna sova. Så i dag är vi lite avslagna hela bunten.

I morgon ska vi stänga kollo för vintern. Tömma vattenledningarna och plocka in utemöblerna o s v. Det är mer jobb än man tror. Fick en stor kasse med äpplen av grannen som ska med hem, jag ska göra äppelmos.