Igång igen

Det var så eländigt att åka tunnelbana måndag och tisdag att jag absolut måste cykla idag. Benen var långsamma i tisdags men med genomströmningen som cyklingen gör så är benen lite fräschare idag. Det blev 19,7 Km cykel.

Jag har jobbat med den kommande katalogstrukturen till en större klädkedja. Allt är automatiserat och kategorier skapas efter olika regler i importen av produkter som kommer från InRiver PIM. Jag fick ihop det sista idag och testfilerna gick igenom.
Min ambition på eftermiddagarna är att jobba på mitt eget projekt hemma men varje kväll sitter jag max 30 minuter innan sysslor som disk, mat, tv-skrål tar över rummet. Inte ens Spotify kan hålla mig i zonen, jag är ju inte värst social om jag är försvunnen in i programmeringen. Det är helt klart enklast att jobba på morgonen men frustrerande är det och jag tänker aldrig ge upp mitt projekt.

2014-08-13 Cykel till jobbet 10,0 Km 36.23 min
2014-08-13 Cykel hem från jobbet 9,7 Km 29.06 min