Cykeläventyr

Trots problemen med kartan igår så gav vi oss iväg mot Uppsala. Följde skyltar till Kista, Häggvik, delar av Sverigeleden tills skyltarna försvann, improviserade och hade en bra dag. Vi cyklade mycket i sidled fram och tillbaka men vi avancerade sakta mot målet. I Upplands väsby träffade vi äntligen rätt och kom in på det spår jag dragit upp, jag träffade också en stor sten och bakdäcket exploderade.

Med vår vanliga tur var vi nära Cykelhuset och kunde snabbt få tag i en ny slang. Jag fixade punkan och vi åt på Sibylla. Vi var båda lite ömma i baken, vi är inga vana cyklister och med alla felkörningar och missöden bestämde vi oss för att leta oss hem igen.

Det var kändes som ett misslyckande att inte ens nå Märsta men å andra sidan har jag nu väldigt bra vägval till Upplands väsby till nästa gång. Vi tog vägen via Sollentuna centrum, Bagartorp, Hallonbergen. Det blev 65,8 Km 5:22 tim.

Team Fakta