Långpassdag

Idag startade vi vår långrunda från Rinkeby. Ulla, Annica och jag. Målet var att vara ute länge och ha en trevlig löptur. Det är första långpasset efter Stockholm marathon för en vecka sedan.
Vi rundar Brunnsviken och springer Jubileumsmarathonbanan, hela Valhallavägen, Standvägen och till Södermälarstrand.
Där tar vi bron till Långholmen och upp på Västerbron. Annica fotograferar utsikten. Vi räknar på olika sträckor men bestämmer oss för att ta raka vägen tillbaka. Det betyder Tranebergsbron, Brommaplan och Spånga station, via Spånga IP och tillbaka där vi började i Rinkeby.
Det blev 36,0 Km 5.30 tim.
Vi gick sedan till Rinkeby Pizzeria för middag.

Eftersoom vi började passet tidigt fanns mycket tid kvar av eftermiddagen. Ulla somnade omgående men jag tittade på Britans got talent och en film. Programmerade lite emellanåt. Efter ett tag vaknade Ulla och hon tittade på Netflix på deckare.

Team Fakta