Söndag i Ursvik.

I dag åkte jag och syrran till Ursvik och gick med Buster. Han kan behöva få lite nya lukter att nosa på. Vi mötte tre hästar och det var jättespännande att se så stora konstiga hundar. Dom varken lät eller luktade som dom hundar man möter i Hagalund. Det fanns ett spår som är 7 kilometer, jag vet inte om det har varit länge men jag har aldrig sett den banan förr. Det var en skön promenad för oss alla tre. Peter fick chansen att sitta ostört och knappa, det kan han behöva, utan att jag surrar i öronen på honom.

I går var det sötvattnets pumpar som blev rengjorda och i dag vart det saltvattnets tur. Jag är nästan mer fascinerad av rörmaskarna än av fiskarna. Det är svårt att tänka sig att det faktiskt är djur och inte en blomma. Bumlingen är ju en clownfisk, så den kommer att bli ganska stor. Han seglar redan så majestätiskt fram med sina stora fenor. Det är verkligen avstressande att sitta och titta i alla tre akvarierna. Med tre akvarier och fyra marsvin så liknar vardagsrummet mer ett zoo, det fattas bara en fågel.

Team Fakta