Attans rygg.

Här sitter vi hemma i stället för att vara i Skövde. Nu hade vi ju beslutat att inte åka redan i onsdags, tur i oturen kan man säga. Jag körde ett jobb i onsdags på 55 000 ex. Peter räknade ut att jag böjde mig ner 3 gånger i minuten i 10 timmar. Det blev för mycket för min rygg, det ville inte vara med längre. Jobbet börjar bli för tungt för mig, lyfta och bära hela dagarna i många år börjar ta ut sin rätt i både rygg och händer. När jag kom hem i går och suttit en stund kunde jag inte gå ordentligt, det hugger som en kniv i ländryggen. Tänk om vi hade åkt ner till Skövde och jag inte hade kunnat köra hem….vad gör man då? Som sagt tur i oturen. Jag har börjat titta efter ett nytt jobb men dom växer inte på träd. Eftersom grafiska branschen är i en nedförsbacke går det inte att byta inom den utan jag måst börja på något nytt. Det underlättar ju inte precis.

Peter får sitta i lugn och ro och programmera och jag tittar på friidrotts VM. Hoppas att jag kan börja träna snart för Manchester marathon rycker allt närmare.

Team Fakta