En varadag.

Jag ska operera handen på måndag, dessvärre är det höger hand och jag är verkligen högerhänt. Så i dag var vi och handlade mat och lite annat nödvändigt som hade gått åt den här veckan. Kan vara skönt att slippa allt för avancerade saker dom första dagarna. Det har varit en dag i slöhetens tecken. Dels är Peter inte helt bra från snuvan och jag är inte riktigt kurerad i magen.

Vi skulle gå en liten runda nu på eftermiddagen men det var kallt och ruggigt så det blev en minirunda.

Om två veckor är det dax för Karlstad 6h då måste vi vara på benen. Men det är lång tid dit och gott om tid att bli i pigg i benen.

Vi tittade på Stjärnorna på slottet, det var Lasse Åberg´s dag. Han är nog något av det lugnast som går i ett par skor. Jag kan inte tänka mig att han någonsin har hoppat jämfota och skrikit av ilska. Det är lite av Nalle Puh över honom. Fast han inte en mycket liten hjärna, utan det rör sig nog en hel del där, fast utan stora åthävor.

Team Fakta