Nu blir det väder

Nu har vädret blivit exakt som förutspått och vi har fått snöglopp med halka och vattensamlingar.
Det fick bli regnrock som skydd på löpningen idag till jobbet. Sprang från Ullas jobb i Bagartorp in till Zinkensdamm.
Det var skönt att jogga och med regnrocken blev det aldrig kallt. Och med dubbskorna blev det alldrig blött.
13,7 Km 1.21 tim.

Efter passet blev vänster hälsena stel. Jag tror det var de hårda dubbskorna som jag inte är van vid än eftersom det varit mildväder.
Har undvikt att tänja hälsenan och satsar istället på att bara röra mig normalt.

Idag har jag jobbat med att göra klart min Magentomodul för Email preview. Den fungerade direkt. Har även lagt upp en steglista för att livesätta en Magentosite som ska uppgraderas och få nya funktioner från dev siten. Vi hade sprint review idag där vi visar vad vi gjort klart den gångna perioden.

Jag fick ett fint beröm idag. Han tycker att mina underfundigheter höjer stämningen i teamet.
Jag har märkt att när det blir trögt på mötena och ideerna sinar, då är det en katalysator att säga något som får alla att stanna upp och fundera i en annan riktning.

Mötte upp Ulla på kvartersrestaurangen för pastaladdning. När vi gick hem sa Ulla något som jag aldrig trott hon skulle säga:
-Jag vill ha nya spel.
Jösses, jag tappade luften och började skratta. Hon har fem spel som hon har spelat i många år. MS Röj och Hjärter har hängt med sedan 90-talet.
Jag installerade Steam och laddade ned några gratisspel och hon fick ett spel av Ove via Steam, det spelet gillar hon. World of Goo.

Jag har städat lite hemma och gjort ordning runt datorn. Bildskärmens fot verkar vara en prylmagnet som samlar på sig allsköns bråte.

Team Fakta